Who am I…

…That’s that secret I never tell…

Nee hoor, zo flauw ben ik dan ook weer niet. Je zit natuurlijk met spanning te wachten op een uitgebreide biografie en ontstaansgeschiedenis van de blog. Anders zou je natuurlijk niet op dit tabblad geklikt hebben. Dat is ten minste wat ik altijd het eerste doe, eerst ‘Over mij…’ lezen om te lezen wie achter zo’n site zit en dan pas de rest.

Laat ik dan ook maar eens wat over mezelf en deze blog vertellen.

Hallo, ik ben Kim en ik ben verslaafd aan lezen en musicals…. Oh nee wacht even dat klinkt te AA’erig en ik ben nog lang niet aan de erkenningsfase toe. Laat ik opnieuw beginnen. Ik heet dus Kim, ik ben ergens achter in de twintig en ik kom uit het zuiden des lands.

Boekenwurm

Sinds ik zelf kan lezen besteed ik mijn vrije tijd met een boek in mijn hand. Of eigenlijk niet alleen boeken. Ik lees alles. ’s morgens begin ik met het lezen van het etiket van de jampot. Ik lees ook overal. Ik vind het ook moeilijk om de deur uit te gaan zonder boek in mijn tas. Je zou maar ergens moeten wachten en niets te doen hebben.

Musicalliefhebber

Naast het lezen heb ik ook nog tijd voor een andere hobby: musicals. Al zullen sommige mensen het eerder een verslaving noemen. De eerste musical die ik zag was Aida. Deze werd in rap tempo gevolgd door ‘De 3 Musketiers’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘The Lion King’ en ‘Les Misérables’ enz. Sinds het tv-programma ‘Op zoek naar Joseph’, is het een uit de hand gelopen hobby geworden.

Reislustig

Sinds een jaar of drie ben ik ook langzaamaan slachtoffer geworden van het reisvirus. Ik heb al een paar mooie reizen mogen maken. Maar de wereld is groot en ik heb nog lang niet alles gezien.

Molloot tweede klas

De eerste drie maanden in het jaar ben ik molloot tweede klas. Eerste klas wil ik mezelf niet noemen, aangezien ik niet tot diep in de nacht een bepaald cijfer of letter zit te ontcijferen in de hoop de mol te ontmaskeren. Maar ik kan me wel vermaken met het zoeken naar aanwijzingen in Wie is de mol?

Ik vind het leuk om verslagen te maken van boeken die ik lees, reizen die ik maak en de musicals die ik bezoek. Deze vind jij dan weer ergens terug op deze blog.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s