TV

Douze points!?

Vanavond is het dan zover. De finale van het songfestival. De halve finales zijn voorbij. De eerste was in vele opzichten een stuk beter dan de tweede. We weten nu dus ook welke landen al hebben verloren van onze Ilse en Waylon. Maar we kunnen ook al een beetje voorspellen welke landen nog gaan verliezen van Nederland. Want dat Nederland hoog gaat eindigen dat staat wat mij betreft wel al vast. Maar de vraag is hoe hoog. Top tien is makkelijk te halen denk ik. De top 5 en misschien wel een top 3 notering is iets waar ik natuurlijk wel op hoop. Maar de concurrentie is toch ook wel groot. Denemarken , Verenigd Koninkrijk en Spanje zijn landen die we nog niet hebben gezien, maar die de concurrentie met Nederland goed aan kunnen gaan.  Als het aan de bookmakers ligt zal Zweden, Oostenrijk of zelfs Nederland er met de winst vandoor gaan. En die hebben vaak best wel gelijk. We zullen het zien vanavond.

Nu Nederland zo hoog staat in de peilingen, begint het toch ook wel langzaam te dagen dat we dit jaar best wel eens zouden kunnen gaan winnen. Ik kan natuurlijk zelf niet voor Nederland stemmen. Als ik dan de punten moet gaan verdelen zullen mijn 12 punten gaan naar een land wat een ongelofelijk goede act heeft afgevaardigd. Het liedje zit goed in elkaar. De act zelf zit goed in elkaar. Ik krijg er een Hunger Games gevoel bij. En, niet geheel onbelangrijk, het liedje wordt van begin tot eind loepzuiver gezongen. Dat er dan een mevrouw met een baard op het podium staat, dat zie ik dan niet eens meer.

Dus 12 punten gaan naar…..Oostenrijk!

2 gedachten over “Douze points!?

    1. Hé hé eindelijk iemand die ook zegt dat het een terechte winnaar is haha. Ze was misschien wel een beetje te diva-achtig blij, maar het was wel mooi om te zien. En de tweede plek voor Nederland is ook een hele goede prestatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s